A womenshealthmag.com összegyűjtötte, mit csinálnak a háziasszonyok, amikor a férjük épp nincs otthon. Korin Miller megkérdezte erről a barátnőit, ő pedig bevallotta, hogy nem rögtön zuhanyzik futás után, a dobozból eszi a fagyit, a legkényelmesebb pizsamáját veszi fel alváshoz.

1. “A férjem soha nem lép ki a postafiókjából, én pedig belenézek a leveleibe. Semmit nem találtam, de azért jó érzés néha lecsekolni”

2. “Néha megnézem a közösségi oldalat és a posztjait. Kicsit a leveleibe és beszélgetéseibe is beleolvasok.”

3. “Soha nem szellentettem a férjem előtt, de néha eléggé rossz a gyomrom a mexikói ételektől. Ezt csak akkor eszem ha a férjem legalább 1 napig nincs otthon, így nyugodtan eregethetek.”

4. “Néha beleolvasok az sms-eibe. Eszembe jut, hogy mi van akkor, ha észreveszi, de azért annyira nem vagyok paranoiás, hogy egyáltalán ne kukkantsak a telefonjába.”

5. “A férjem mindig részletesen elmeséli, hogy mi volt a munkahelyén. Néha elég unalmas, de arra rájöttem, hogy az arcáról olvasva mindig jókor mondom a megfelelő dolgot. Így azt hiszi, hogy végig figyeltem.”

És még itt van pár dolog, amit soha nem ismernének be:

6. A párod kidobja azt a szakadt, kinyút, Homer Simpsonos boxert, amit te hiába keresel, soha nem derül ki, hogy mi lett vele.

7. Nélküled nézi meg a Walking Dead következő részét, de aztán veled is megismétli, mintha nem látta volna.

8. Elfelejti elindítani a mosást, levinni a szemetet.

9. Megeszi az esti maradékot, aztán azt mondja, hogy kidobott mindent.

10. Hosszasan ecseteli, mennyire ideges, ezért neked kell elintézni a házimunkát.

És jöjjön a bónusz: egy férfi is elmondja, mit titkol a felesége elől:

“Néha kihúzom a routert, ha nem nekem ad igazat”