Ebben a listában, azokat a dolgokat gyűjtöttem össze, amit nem szeretünk a férfiakban. Szerencsére vannak kivételek (azok mindig vannak) itt általános dolgokról írok.

1. Ami szinte teljesen általánosítható, hogy a nők nem szeretik, hogy a pasik nem tudnak több helyre figyelni, ezért előfordul, hogy nem hallják meg, amit mondunk, ha közben mást is csinálnak.

2. Azt, hogy a férfiak nem szívesen beszélnek az érzéseikről.

3. Azt, hogy a férfiak többsége még 30 évesen is egy nagy gyerek.

4. Azt, hogy sok férfinak a testi érintkezés csupán a szexualitásra korlátozódik.

5. Azt, hogy a férfiak a partnerüket gyakran az édesanyjukhoz hasonlítják. Pl. “ezt az anyukám másképp főzte”, “anyukám ezt nem így csinálta, hanem úgy…”

6. Azt, hogy olyan hamar elvesztik a türelmüket, ha vásárlásról van szó.

7. Azt, hogy a férfiak nem szeretik elismerni, ha valamiben a nő volt a jobb.

8. Azt, hogy nem szeretnek előre tervezni, mikor a nők már a következő nyári vakáció részleteit is pontosan tudják.

9. Azt, hogy a férfi mindent egyszerre akar egy nőtől, azaz a nem létező tökéletest, aki mindig ápolt, mindig szép, jól főz, jól mozog a házimunkában, ügyes a családi ügyekben, jól neveli a gyerekeket, dolgozik, szeretgeti őt, elfogadja a hibáit és mindezek mellett még jó szerető is…

10. Ez az utolsó, főleg a mai “világ” férfiaira igaz: A nők nagyon nem szeretik, hogy oly sok férfinak a számítógép lassan fontosabb bárminél és hogy oly sok időt töltenek el a nők szerint haszontalan számítógépes játékokkal.