Hiába van sok pénzed, akár dollár millióid az életed nem lesz könnyebb. Van, amit nem lehet megvenni pénzért és van, amikor pontosan a gazdagságod az, ami megnehezíti a mindennapjaidat. Úgyhogy kezdd el szépen őket sajnálni!

Ha eddig azt hitted, hogy a pénz boldogít, tévedtél: most megmutatjuk, milyen “hatalmas” problémákkal kell megküzdeniük a gazdag embereknek.

1 Folyton panaszkodsz, hogy összegabalyodnak a kulcsaid, de láttad már egy tehetősebb ember kulcscsomóját? És ezen csak a kocsijai kulcsai vannak…

2 Reggelente kész szenvedés eldönteniük, vajon melyik kocsival induljanak munkába…ja bocs nem. Inkább nyaralni vagy költeni a pénzt.

3 Ha pedig sikerült dönteni jöhet egy még nehezebb kérdés: Vajon melyik óra passzol hozzá a legjobban?

4 Nem gondolnád, mennyire nehéz számukra egy egyszerű bevásárlást elintézni

5 Naivan azt hiszen, hogy egy kisállat tartása hatalmas felelősség és napi problémákkal jár. Na és mit mondjon egy gazdag ember, akinek mindent tűvé kell tennie ahhoz, hogy cápájának megfelelő akváriumot találjon?

6 A sok pénz néha híressé tesz, így óvintézkedéseket kell tenned a személyi jogai megvédésére: például vehetsz magadnak ilyen “láthatatlanná tévő sálat”, mely a paparazzik rémálma. Ugyanis a vaku hatására a sál teljesen “eltünteti” az illetőt a képről.

7 A bútorok és egyéb kiegészítő aktualizálása sem épp egy leányálom…

8 És még te vagy felháborodva, ha leesik a hó. Bezzeg a gazdagokra nem gondolsz…

9 Mit meg nem kell tenniük azért, hogy végre egyedül lehessenek…

10 Még a takarítás sem megy olyan egyszerűen, ha briliánsok díszítik a kezedet.

11 Ha pedig úgy döntenének, hogy messzire repülnének a problémáik elől, hát…az sem garantálja a kikapcsolódást…

12 Még egy egyszerű kártyázás is igen bosszantó tud lenni…

13 Csupán a hangszigetelt masszázságyuk képes elcsitítani ezt sok gondot a fejükből.

14 Richard Branson tanácsa jól jöhet, ha mind ezek ellenére mégis meg szeretnék gazdagodni: “Kezdd el milliárdosként, aztán vegyél egy légitársaságot.”