Egy tetoválással oldotta meg élete legnagyobb problémáját a lány.

Harley Dabbs gyönyörű, egészséges kislány volt, és teljesen normális életet élt boldog családjával. Azonban amikor a kislány három éves volt, a családot szörnyű tragédia sújtotta. Egy elromlott háztartási gép miatt tűz ütött ki a lángokban, az egész házuk leégett. A szüleinek sikerült időben kimenekülniük a házból, de kislányukat nem tudták időben kimenteni a lángok martalékából.

Testének 80%-a megégett, az orvosok mindössze két százalék esélyt adtak arra, hogy Harley túléli a súlyos sérüléseket. Azonban a kislány megmutatta, milyen erős és legyőzte a sorsot. Azóta eltelt több mint 18 év, és ez alatt az idő alatt Harley-nek állandóan orvosokhoz kellett járnia, hogy helyreállító műtéteket végezzenek el a bőre teljes felületén.

Sajnos ahogy az lenni szokott, a korosztálya állandóan csúfolta és bántotta a lányt, akinek érthető módon ez teljességgel megsemmisítette az önbizalmát, és az élettől is elment a kedve. Meg is értjük szegényt, szörnyű lehet nap mint nap az emberi gonoszsággal megküzdeni, miközben az ő korban a lányok legnagyobb problémája a pasik és a matekdolgozatok.

Beautiful Burns SurvivorBeautiful Burns SurvivorAzonban a lány lassan rájött, hogy nincs értelme sajnálnia magát, ami történt, megtörtént, és ő ugyanúgy élvezheti az életet, mint bárki más. Magára tetováltatott egy főnixmadarat (a mitológia szerint a főnix elég, aztán hamvaiból újjászületik) a Zsoltárok könyvéből származó idézettel:

Magasztallak, hogy csodálatosan megkülönböztettél. (Zsoltárok könyve 139.14)

Beautiful Burns SurvivorÉs ez a tetoválás hatalmas lökést adott neki, hogy végre elkezdhesse élvezni az életet. Megtalálta a szerelem, a barátja sokat segít neki abban, hogy a sötétebb időkben is pozitívan álljon az élethez. Olyan az élet, ahogy mi akarjuk látni. Felül kell emelkedni a problémákon, a sors kegyetlenségein, és az élet szép oldalaira kell koncentrálnunk. Ez a lány már 18 évesen rájött erre, de van, aki az életben nem tanulja ezt meg.

PIC FROM HARLEY DABBS / CATERS NEWS – (PICTURED: Harley Dabbs and her boyfriend Joshua.) A burns survivor who defied medical odds after having a TWO percent chance of survival calls herself a real life phoenix – and has the tattoo to prove it. Aged two, Harley Dabbs, spent three months in hospital when a terrible house fire left her small body with 85 percent burns. Her badly scarred skin made her a target for bullies and as a teen she struggled with depression and suicidal thoughts. However, the pretty blonde, who calls herself a phoenix after the mythological bird which is reborn from ashes, learned to wear her scars with pride. – SEE CATERS COPY