Ki mondta, hogy az a bizonyos „lepedőakrobatika” kizárólag az ágyban gyakorolható? Izgalmassá és színessé varázsolja..

A szabad ég alatt
Házon kívül is rengeteg alkalom kínálkozik a meghitt szerelmeskedésre, és a vérpezsdítő szexre egyaránt. A lehetőségek kihasználásának csak szemérmességetek szabhat gátat. Egy közös kirándulás a természetben, éjszakai csillaglesés, egy eldugott zug a parkban, vagy akár a szomszéd ház teteje… Természetesen az elővigyázatosság nem árt, de a lebukástól való félelem sokszor még inkább felkorbácsolja a vágyakat.

Autó
Nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt, mint a szabadban való szeretkezés, az igazi izgalom pedig abban rejlik, hogy kis túlzással szinte bárhol kivitelezhető. Ha merész vagy, nyugodtan vesd fel a párodnak a következő kocsikázás közben, hogy keressetek egy védettebb zugot – biztosan bezsong majd. Egy hosszadalmas utazást is feldobhattok vele, és annál nincs is romantikusabb, mikor ütemesen dobol az eső a kocsi tetején, míg ti egymáséi lesztek… Egy dolgot azonban jó, ha szem előtt tartotok: vezetés közben soha!

Lift
Ti is éreztétek már úgy, hogy nem bírjátok ki hazáig? Legszívesebben már a liftben egymásnak estetek volna? Nos, miért ne? Ez az extra-borzongató helyszín csak az igazán bátraknak ajánlott, de néhány apróságot nem árt figyelembe venni, például a napszakot, és az ebből adódó forgalmat, valamint jó, ha arra is felkészültök, hogy pillanatok alatt szét kell majd válnotok.

Fürdő
Az ágy után talán a legnépszerűbb szexhelyszín a fürdőszoba.
Akár egy kád illatos habfürdő ölelésében szeretkeztek romantikusan, akár féktelenül egymásnak estek a zuhany alatt, az élmény mindenképpen csodálatos lesz. Előjátékként gyengéden megmoshatod kedvesed hátát, mellkasát, illetve egyéb testrészeit, amitől garantáltan mindketten beindultok. Amellett, hogy a közös fürdőzés remek alkalmat kínál egymás felfedezésére, végül még frissek és tiszták is lesztek.

Munkahely
Megint túlóráztál, és már üres az iroda? Ismersz egy csendes zugot a munkahelyeden? Ha igazi, lúdbőröztető izgalomra vágysz, beszéld meg a pároddal, hogy jöjjön érted, és következhet a filmekből ismerős papírköteg lesöprős-asztalra feldobós vad jelenet. Előtte azonban mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy hazatért a főnököd.