Nem figyelünk oda

Az egyik leggyakoribb konfliktusforrás során a férfiak nem figyelnek arra, amivel a hölgy felhozakodik, aki erre dacosan megsértődik. Megcáfolnánk azt, hogy a férfiak csak egy dologra tudnak figyelni, de valahogy mégis könnyen bezárkóznak, ha a nők kevésbé érdekes témával rukkolnak elő.

Apropó, stírölés

Mindenki megnézi a csinos nőket, ez tény.
Már a kutatások is alátámasztották, hogy a nők szintén inkább a hölgyeket figyelik, jóformán felmérik a riválisokat, ahelyett, hogy az ellenkező nemből szemezgetnének. Talán éppen ez az oka annak, hogy érzékenyen veszik tudomásul, amikor az imádott kedves éppen ugyanezt csinálja.

Nem foglalkozunk velük

Tisztelet a kivételnek, akadnak olyan férfiak, akik rettentően figyelmesek és udvariasak a párjukkal, de sok esetben az a jellemző, hogy az erősebbik nem meglehetősen lazán veszi a csoportos találkákat. Általában úgy gondolják, hogy majd mindenki feltalálja magát szombat este, a társaság adott, lehet ismerkedni, szórakozni, mígnem feltűnik, hogy a hölgyemény duzzogva kuporog egyedül a sarokban.

Inkább a haverokkal vagyunk

A legtöbben nehezen találják meg az arany középutat a haverok és a kedves között, általában valamelyik oldalra billen a mérleg. Gond abból szokott adódni, ha először minden törődést és figyelmet megkap a barátnő, majd egy hirtelen váltással csaknem 100%-ban visszafordulunk a cimborákhoz.

Túl sokat gúnyolódunk

Ezzel főleg akkor lehet melléfogni, ha már eleve történt valami baki a nap folyamán, ám te éppen egy poénosnak szánt beszólással igyekszel oldani a hangulatot. Ha nagyon nincs szerencséd, a kedves egyáltalán nem fogja venni a lapot, és ha idáig visszafogta magát, most jó eséllyel elküld melegebb éghajlatra.