A férfiak és a nők gondolkodásmódja nagyon eltérő, így nem meglepő, hogy az erősebbik nem képviselői néha nem értik, miért kapod fel a vizet egyes helyzetekben. Íme 6 gyakran elforduló szituáció, ahol a pasik akaratlanul is megbántanak.

1. Más nőket is megnéznek, miközben együtt vagytok

A férfiaknak nem mindig világos, miért baj, ha hosszan legeltetik a szemüket valakin, aki nem a párjuk. Számukra természetes, hogy tisztelettel adóznak egy-egy formás idomnak – hiába, a „Mindent a szemnek, semmit a kéznek”elvet vallják.

2. A haverokat választják helyetted

Akár egy régóta tervezett közös programot is szívesen feladnak, ha a barátokról van szó, elvégre, szerintük egy életerős hímnek szüksége van néhány férfias órára.

3. Nem írnak/hívnak vissza rögtön

A nők többsége szeret biztosra menni és előre tervezni, így elvárják, hogy a párjuk rövid időn belül reagáljon arra, amit közöltek velük. A férfiak azonban nem tartják ezt olyan fontosnak; ha elfoglaltak, hajlamosak el is felejtkezni mindenről.

4. Csak látszólag figyelnek rád

Sokszor úgy gondolják, elég, ha szabályos időközönként odavetnek neked egy-egy udvarias, megértő szót, sőt, azzal sincsen bajuk, ha „beszélgetés” közben a telefon vagy a tévé képernyőjére merednek.

5. Nem pakolnak el maguk után

Ha van kedvesük, a férfiak hajlamosak elkényelmesedni, hiszen tudják, hogy ők majd úgyis összeszedik a széthányt ruhákat, cipőket, koszos edényeket. A nőknek persze ez nem mindig olyan egyértelmű…

6. A hiányosságaidon viccelődnek

Tisztában vagy vele, hogy nem gondolják komolyan a poénokat és valójában nem is olyan zavaró ez vagy az a szépséghibád, mégsem tudsz a végtelenségig mosolyogni a tréfákon. Még akkor sem, ha tényleg puszta szerelemből kacagnak rajtad!

Ha téged is idegesítenek ezek az apró figyelmetlenségek, nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!