Bizony, nem minden szerelem van a nagykönyvben megírva, ezért sajnos életünk során át kell esnünk egy pár szakításon, csalódáson. De ez az élet rendje, nincs mit tenni.

A lányok és a fiúk is teljesen máshogy dolgozzák fel ezt a fájdalmas pillanatot, a lányok azonban elég beteg dolgokra képesek, ha a szívüket összetöri egy gaztevő… 😀

Szakításkor a világot is teljesen máshogy látjuk, ilyenkor azt érezzük, hogy minden olyan rideg és kegyetlen. 😟

1 Irkálások-firkálások

Rengeteg lány fordul egy papírlap felé, hogy enyhítse a bántatát. A fájdalom ugyanis rengeteg gyönyörű verset, írást és rajzot eredményez. Azonban ezek a művek általában a fiókban alján végzik.

2 A sárba tiport ex-becsület

Ha egy nőt megbántanak hihetetlenül fel megy benne a pumpa, amit csak egy kiadós panaszkodás tud kielégíteni. Szóval felkeresnek egy barátnőt, akivel aztán minden mocskos részletet kibeszélnek az exről. De tényleg mindent!

3 Nyomozgatások az exbarát után

Ha egy nőt megbánt egy férfi, sőt, szakít vele, akkor minden kapcsolatot megszakít vele: kitörli a telefonszámát, törli ismerősei közül a Facebookon és még sorolhatnánk. Aztán titkos ügynök módba vált, és barátnői profilján keresztül folyamatosan ellenőrizgeti, mit posztolt éppen az exe, vagy milyen csaj képét láljkolta le…

4 Totális csajos átalakítás

Ha a szíved darabokban, azt csak egy dolog tudja rendbe hozni, mégpedig, hogy ha rendbe teszed a külsődet! Sok lány sokkal jobban érzi magát, ha ilyenkor új frizurát vágat magának, új stílusba bújik, hiszen ezekkel a változtatással szimbolizálják a múlttól való elszakadást.

5 Béna sms-ek küldözgetése részegen

Mikor az ember szomorú, akkor iszik. És ha iszik, az alkohol teljesen kifordítja önmagából. Ilyenkor persze ‘megvilágosodva’ hívogatod az exed, vagy olvashatatlan üzenetekkel bombázod az éjszaka közepén.

6 A @!? !!!

Azaz a szitkozódás, utálkozás és egymás befeketítése lehetőleg úgy, hogy a lehető legmegalázóbb legyen a másik fél számára. Például Faceook, Twitter vagy a nyílt utca is kiválóan alkalmas erre.

Lányok, tényleg ilyen bosszúállóak lennénk? Akkor miért nem alakítunk mi is szuperhős csapatot? 😀