Van néhány szuper jó okunk, amiért érdemes picit korábban kelni és a reggeleidet egy kis szexszel indítani.

01. Simán felér egy reggeli edzéssel. Igen, fél óra szex 150 kalóriát éget el! És valljuk be, jobb a takaró alatt izzadni, mint kint a hidegben futni.

02. Ráadásul utána egész nap fantasztikusan fogsz kinézni. Az ösztrogénszint megemelkedése miatt a bőröd és a hajad is csodás és fénylő lesz egész nap. Le se tagadhatod majd a kollégáid előtt, mivel indítottad a reggeled.

03. Elűzi a stresszt is. A 2. pontban írt a hangulatodra is igaz. Ma bármit mondhat a főnököd, bármit csinálhatnak a kollégáid, neked akkor is fülig fog érni a szád. Egy ilyen kezdés után semmi nem ronthatja el a napodat.

04. Egészségesebb leszel. Állítólag a szex ugyanis megerősíti az immunrendszert, így nem kell aggódnod, hogy megfertőződsz

05. A reggeli kufirc gyors és lényegre törő. Ha nem szereted a hosszú előjátékot, majd utána az órákig tartó együttlétet, akkor a reggeli szex neked való.

06. A reggeli szex gyakorlatilag olyan, mint egy kiadósabb dédelgetés, ölelgetés. Miért, nincs igazunk!?

07. Könnyebb az ébredés. Ilyenkor nem akarod lenyomni a szundit, maximum azért, hogy még egy picit tovább maradhassatok ágyban.

08. Felpörget egész napra. Ahogy a reggeli sport is, úgy az együttlét után sem fogsz kábán és fáradtan érkezni a munkahelyedre. Egész nap fitt és üde leszel és garantáltan nagyon hatékony is! Jobb, mint egy nagy bögre erős kávé.