Múlt hétvégén míg Majka a Strandfesztiválon koncertezett, addig Curtis Légben, Dunaszerdahely mellett a falunapokon állt színpadra egyedül. A közismert rapper koncert közben fakadt ki.
A színpadról reagált arra, hogy Majka a drogproblémái miatt rúgta ki őt. Augusztus 22-én a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt közölte Majka, hogy azért áll egyedül a színpadon, mert Curtisnek drogproblémái vannak, és amíg nem oldja meg azokat, addig nem fognak együtt fellépni.

“Ez volt az a pont, amikor rájöttem, hogy elveszíthetek mindent. Majkát, mint barátot, az egzisztenciámat és a munkámat, amit szeretek. Megkérdeztem magamtól:

“Te hülye gyerek, Újpestről jöttél, a lakótelepről, egy lyukas zoknid volt! Miért nem jó ez neked, ami van? Mit fogsz csinálni, ha elveszíted?” – mondta akkor Curtis egy korábbi interjúban.

Magyarország legsikeresebb rapduója hetente többször koncertezett, rengeteg telt házas koncertet adtak, és dalaiknak milliós nézettsége volt.

“Nem szép dolog egy barátot szarban hagyni. Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts”-mondta a rapper a légi falunapokon.

Majka éveken keresztül próbált segítséget nyújtani Curtisznak, a legjobb orvosokat keresték fel, de úgy tűnik egyelőre holtvágányra futott a dolog.

“Együtt olyanok voltunk, mint két csibész gyerek , akik az imádott lakótelepről feljutottak a felhőkarcolók tetejére, és most ott randalíroznak, ahol és ahova senki nem várta őket!!! Csak közben történt valami, ami úgy néz ki hatalmasabb erő, mint minden együtt megélt jó!

Orvostól orvoshoz mentünk , de semmi nem változott. Ha külföldön voltunk akkor ott is megtalálta a módját hogyan verjen át, rázzon le csak azért ,hogy be tudjon szívni. Mindig volt egy két nagyon jó barát aki az első sorból nézte végig ahogy tönkre teszi magát !

A kálvária 5 éve kezdődött , de 3 évvel ezelőtt történt meg az ami már kihatott a színpadra is.

Akkor egy emelt hangú beszélgetésben számon kértem hogy gondolja ezt, és hogy meri ezt megtenni, de a később elhangzott bocsánatkérések és a barátságunk megmentette a kapcsolatunkat.

Aztán az ígéretek ellenére semmi nem változott. Mindenhol tartozás , mindenhol probléma amerre járt.Ez ami nagyjából végigkísért minket az elmúlt 5 évben!”-írta Majka a Facebook oldalán.