A chilei származású, New Yorkban élő Brian nyerte a Good Girls Company nyereményjátékát, ami egy ingyenes belépő a híres, vagy hírhedt szekszszigetre, ahol luxuspr@stituáltak teljesítik minden vágyát a résztvevőnek természetesen drogbarát környezetben. 

A Szeksziget december 14-én startol és 17-én ér véget. A limitált férőhelyes buliba 4600 font (több mint 1 millió 600 ezer forint) a belépő. A 30 résztvevőt egy luxusjacht viszi egy titokzatos szigetre, ahol rögtön két luxuspr@stituáltat kiválasztva annyit piálhatnak, dr@gozhatnak, de legfőképpen dugh@tnak, amennyit akarnak.

A párcsere természetesen megengedett, sőt minden résztvevőnek lehetősége van egy órát eltölteni 15 latinával, akik minden mocskos kis vágyukat készek teljesíteni

erre a bulira nyert jegyet Brian.

A fiú állítása szerint még szűz. Próbált már becsajozni Tinderen, csókolt már meg lányt, de sajnos nem jött össze neki még a “férfivé avató prütykölés”. Szóval a nyereményét egy igazán nagy, irigylésre méltó lehetőségnek látja ellenben édesanyjával, aki nem szívesen engedi a fiút egy ismeretlen helyre egy csapat pr-ostival.

Az édesapja viszont abszolút pozitívan áll a fia nyereményéhez, annak ellenére, hogy fia a tudta nélkül az ő bankkártyájával nevezett be a versenybe. A nevezés igazán egyszerű volt: a cég webshopjából termékeket kellett vásárolni, ami egyenes út a sorsoláshoz. A fiú hatvan dollár értékben táskát és egy telefontokot vásárolt.

Az édesapa csupán csak annyit kötött a lelkére, hogy legyen szíves védekezni, nehogy elkapjon valamit.

Bár a fiú még csak 16 éves, úgy néz ki elmehet a szexpartira, valószínűleg most is arra edz, hogy bírja a gyűrődést.