A csók nagyon fontos szerepet játszik egy kapcsolatban. Ti milyen gyakran kerítetek rá sort?

Az érzelmek kifejezésének egyik legjobb nonverbális módja a csókolózás. Ennek több fajtája is létezik, és egy kapcsolatban nagyon fontos szerepet játszik.

Amikor csak lehet
Vannak olyan párok, akik minden egyes alkalmat megragadnak, hogy csókkal fejezzék ki egymásnak az érzelmeiket. Ha ti is közéjük tartoztok, az több dolgot is jelenthet. Az egyik az, hogy még nem régóta vagytok együtt, és úgy érzitek, nem tudtok betelni a másikkal. Ez jellemző a fiatal kapcsolatokra, de idővel szinte biztos, hogy valamivel csökkenni fog a mennyiség.

Ha már hosszabb ideje alkottok egy párt, mégis az összes adandó lehetőséget kihasználjátok a csókra, akkor szerencsések vagytok, hiszen mindketten odavagytok a másikért, és ezt nem is próbáljátok titkolni. Arra azonban vigyázzatok, hogy ne essetek túlzásba, és mások előtt, nyilvánosan ne cuppogjatok hangosan, mert zavaró lehet.

Lehet, hogy valamelyikőtök többet szeretne csókolózni, mint a másik. Fontos, hogy kompromisszumot kössetek, mert egyikőtöknek sem jó, ha csak az ő akarata érvényesül. Ha megtaláljátok a középutat, mindkettőtöknek jó lehet.

Naponta néhányszor
Ha a csókok száma általában napi egy, illetve valamivel több, valószínűleg már túl vagytok a kezdeti rózsaszín ködön, és bár szeretitek egymást, mégsem akarjátok tízpercenként felfalni a másikat. Nagyon jó, ha több idő együttjárás után is sort kerítetek a csókra, mert ez azt jelenti, hogy még mindig lángoltok egymásért, csak már ülepedett a rózsaszín köd – ami egyáltalán nem baj, és teljesen természetes.