A nők nagy része folyton elégedetlenkedik a testével, még akkor is, ha másoktól csak pozitív megerősítések érkeznek a témát illetően. Az öltözködéssel szerencsére könnyen el lehet terelni a figyelmet az úgymond hibákról, ám az első együttlét alkalmával elkerülhetetlenül lehull a lepel, és sokan legszívesebben kínosan feszengve takargatnák a vélt hurkákat vagy a narancsbőrt.

 

Ugyan folyton akad valami félnivaló a kinézetet vagy a kielégítő teljesítményt illetően, nem szabad azt gondolni, hogy az erősebbik nem ne küzdene hasonló problémákkal. Tudd meg, ők mitől tartanak, ha vetkőzésre kerül a sor!

Zavaró pocak

Átlagos testalkatú srác vagyok, de van egy kis pocakom. Amikor ezt a felesleges réteget emlegetem a barátnőmnek, mindig megnyugtat, hogy egy igazi pasinak ennyi kell, hogy legyen, ráadásul szerinte ez tök aranyos.

Én mégis elégedetlen vagyok, edzek is rá, de kevés az időm. Az első együttlétünkkor szinte végig ezen zakatolt az agyam – nem akartam, hogy csalódjon. Elvégre a nők többsége odáig van a kockás hasakért, vagy nem? Miki, 28

Tényleg vonzó látvány a kidolgozott hasizom, ám ahogy a pasiknál sem a hajszínen múlik a kapcsolat jövője, úgy nálunk sem ez a legfontosabb tényező. Az erősebbik nem néhány képviselője azonban legalább annyira kritikus tud lenni önmagával szemben, mint a nők.

Hiszen a média nemcsak a vékony női modellalkat tökéletes voltát sugallja, de a férfiak kapcsán is kialakít egy trendet a dögösséget illetően. Igaz, ők ritkábban adnak ezen félelmeiknek hangot, ám ettől még aggódnak a nagyobb pocakot vagy a szőrösebb mellkast, netán az intim méretet illetően.

Túlfokozott izgalom

Még senki se volt olyan hatással rám, mint a mostani barátnőm. Egyszerűen megőrülök tőle, ha pedig együttlétre kerül a sor, igyekszem óvatosan trükközni például az előjátékkal is, különben attól tartok, fél perc alatt végem lenne a behatolást követően. Ennél kellemetlenebbet pedig el sem tudok képzelni. Ezért az együttlét alatt vagy szándékosan lassítok a tempón, vagy kénytelen vagyok oda nem illő dolgokra gondolni. Péter, 32

A pasik között nehezen találni olyat, aki ne rettegne attól, hogy a vágyott gyönyör kellemetlen pillanatokat szerez, ha túl korán következik be. A túlfokozott vágy, a tökéletesen működő kémia is kiválthatja, amellett, hogy alkati kérdés is lehet mindez, de apró trükkökkel könnyen kiküszöbölhetőek a kínos pillanatok, csak meg kell találni azt, ami nálatok beválik.

Nagy problémát csinálni belőle nem szabad, főleg, ha ez csak alkalmanként fordul elő – inkább segíts te is megoldást találni a partnerednek, hiszen minden bizonnyal számodra sem ismeretlenek a szexuális aggodalmak.