Ehhez csak gratulálni tudok… Nem való ilyen egy alsó tagozatos gyereknek. Főleg nem pucér fütyis és puncis illusztációkkal szexuális aktusokkal tüzdelve. Milyen világban élünk?

A „Napközis házi feladat” első osztályosoknak (tehát 6-7 éves gyerekeknek!!!) szól. És kifestő.

Ez viccnek is otromba, de sajnos nem az.

A kifestő azt mutatja be, hogy miként fogan a gyerek (igen, jól olvastad) és miként is születik az….

Ez a botrányos kifestő füzet az újságosoknáál kapható a következő három témakörben: Színszámozó, Labirintusok könyve, és Nem a gólya…

A képek az Nem a gólya… című förtelemből valóak. A kiadó szerint ez egy játékos módja a kényes téma elmagyarázásának …

No komment.

„Ahhoz, hogy az apa és az anya magocskái találkozzanak, nagyon kell szeretniük egymást. Mikor nagyon-nagyok közel kerülnek egymáshoz, és csókolóznak, apa fütyije nagy lesz és megkeményedik. Anya pedig várja, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz” – szól az egyik kendőzetlen ábra fölött a magyarázó szöveg. A feladat pedig, hogy „színezd ki a rajzot, s beszélgessetek otthon róla a szüledidel.”

De olvashatnak gyerekek a szeretkezésről, a terhességről és a szülésről is. 6-7 évesen. De nem csak olvashatnak, de nézhetik is rajzokon keresztül ahogy apu fütyije anyuban van és egy telibe rajzolt vaginával is találkozhatunk, ahogy onnan épp jön ki egy gyerek.

Neked mi erről a véleményed??

Szerintem szinezgessen felnőtt nemiszerveket az, akinek két anyja van. Már nem haragudjatok a kifejezésért, de tényleg… :/